BIOLOGIYA FANINING YUTUQLARI, ZAMONAVIY TA’LIMNING DOLZARB MUAMMOLARI - Jumayeva, Surayyo Baxtiyor qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada biologiya fanining yutuqlari hamda zamonaviy ta’limning dolzarb muammolari alohida masala sifatida ko‘rib chiqiqlgan. Shuningdek, maqolada biologiya fanini o‘qitishda ahamiyat berilishi lozim bo‘lgan masalalar haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.