SUDRALIB YURUVCHILARDA HARORATGA QARAB JINSNI SHAKLLANISHI - Usmonov, Omadbek Abduvaitovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada sudralib yuruvchilardagi jinsning rivojlanishiga qanday omil va nima tasir etishi, bu hodisada tufayli tuxumdan chiqqan individlar bir xil jinsli bulib qolsa qanday hodisa ro‘y berishi haqida ma’lumot keltirilgan.