VAZIFALARGA ASOSLANGAN TILNI BAHOLASH - Yuldashova, Nilufar Muhitdinovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqola TBLT (vazifaga asoslangan til o‘qitish) yondashuviga asoslangan bo‘lib, TBLA (vazifaga asoslangan tilni baholash)ni o‘rganishga bag‘ishlanadi. Maqolada joriy va yakuniy baholash haqida olimlarning fikrlari tahlilga tortiladi.