TALABALARNING MUSTAQIL ISHLASH SHARTLARINI OʻRGANISH - Qurbonova, Gulruxsor Murodjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada talabalarning mustaqil ishi muammosi tadqiq etiladi va turli universitet talabalari uchun mustaqil ish sharoitlarini oʻrganish natijalari tavsiflangan.