BOLANING RUHIY VA IJTIMOIY RIVOJLANISHIDA TASHQI TA’SIRLARNING PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Bobonazarova, Komolaxon Baxtiyorovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada mamlakatimizda yosh avlodni jahon talablari asosida tarbiyalash, ruhiy va iltimoiy rivojlanishida jamiyat, oila va tarbiyachilarning o‘rni haqidagi fikrlarni yetkazish orqali bolaning rivojlanishida tashqi ta’sirlarning ahamiyati ham yoritilgan.