O‘ZBEKISTON SHAROITI UCHUN BINOLARNING ICHKI MIKROIQLIM MUHITINI YAXSHILASH MUAMMOLARI - Axmadiyorov, U. S.; Sayfiddinov, S. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada O‘zbekiston sharoitlari uchun ichki mikroiqlim muhitining qulayligini inobatga olib, binolarni loyihalash muammolari va ularning yechimlari haqida ma’lumotlar yoritilgan.