SOYA O‘SIMLIGINING XALQ XO‘JALIGIDAGI AHAMIYATI - Holbutayeva, Zuxra Rayimjanovna; O‘rinboyeva, Idoyatxon Ikromjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada soya o‘simligining xalq xo‘jaligidagi ahamiyati haqida fikr yuritilgan.