O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI EKOLOGIYASINING JURNALISTIKADA YORITILISH MUAMMOLARI - Rimbayeva, Gulrux Xudoyshukur qizi; Rimboyeva, Nafosat Xudoyshukur qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasining ekologiyasi, unda sodir bo‘layotgan muammolar va ularni ommaviy axborot vositalari orqali yoritish haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, maqolada ekologik muammolar ommaviy axborot vositalari orqali yoritish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.