JAHON VALYUTA BOZORI VA VALYUTA SIYOSATINING O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI IQTISODIYOTIDA TUTGAN O‘RNI - Bahronov, Akbarshoh Abror o‘g‘li; Bahronova, Dilnoza Abror qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada jahon valyuta bozorining va valyuta siyosatining iqtisodiy mohiyati, mazmuni hamda jahon valyuta tizimi va xalqaro valyuta munosabatlari, O‘zbekiston Respublikasida valyuta siyosatining asosiy jihatlari va valyuta munosabatlarini iqtisodiyotiga ta’siri haqida fikrlar yuritiladi.