INGLIZ TILINI O‘RGATISHDA INTEGRATSIYASI ASOSIDA DARSLARNI TASHKIL ETISHNING SAMARADORLIGI - Akramova, Gulbahor Xoshimovna; Ilhomova, Komila Komilovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada ta’limda samaradorlikka erishishda o‘quvchi va o‘qituvchining dars davomida fikran yaqinligi va hamkorlik muhitining yaratilishi va fanlar integratsiyasi muhim ekanligini ochib berishga harakat qilindi. Albatta bunda oʻqituvchining kasbiy kompetentligi alohida mezonlarni belgilovchi tarozi pallasidir. Musiqa bilan til o‘rganish eng samarali usul ekanligiga amaliy yondashish asos qilib olindi.