МАСОФАВИЙ ТАЪЛИМДА “АФСОНА ВА РИВОЯТЛАР” МОДУЛИНИ ЎРГАНИШ МАВЗУСИНИ ЎТИШГА ДОИР ИНТЕРФАОЛ МЕТОДЛАР - Қодирова, М.Н.; Усмонқулов, А.А. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада масофавий таълимда “Афсона ва ривоятлар” модулини ўрганиш мавзусини ўтишга доир интерфаол методлар ҳақида фикр юритилади.