ТАСВИРИЙ САНЪАТ ТЎГАРАК МАШҒУЛОТЛАРИ ФАОЛИЯТИДА БАДИИЙ-ИЖОДИЙ КОМПИТЕНТЛИКНИНГ ЎРНИ ТАДҚИҚОТ ЖАРАЁНИДА КУЗАТИЛГАН ТАДБИРЛАР МИСОЛИДА - Анкабаев, Раҳим Турғунович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мақолада “Ижодий устахона” машғулот жараёни умумий мақсадни амалга оширишга йўналтирилди. Бу ерда барча тўгарак аъзолари ўз ижодий кўникмаларини ривожлантириш, мустақил таълимни амалга ошириш билан бирга кафедра жамоаси ва ўзи учун манфаатли вазифаларни бажариш. келажакдаги фаолияти учун зарур бўлган бадиий-ижодий компетентлигини ривожланишига қаратилган.