“XOR BO‘LIB KUYLASH – O‘QUVCHILARDA MUSIQIY MADANIYATNI SHAKLLANTIRISHNING ASOSIY OMILI” - Qarshieva, Diyora Abduxakim qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada xor bo’lib kuylash orqali o’quvchilarning musiqiy madaniyatini shakllantirishning omillari ko’rsatilgan.