ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALAR BILAN ISHLASHDA LOGORITMIKANING O‘RNI - Raximova, Muniraxon Ilxomovna; Muxammadaliyeva, Dilobarxon (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalar bilan korreksion ishlar olib borishda logoritmikaning o‘ziga xos o‘rnini yoritishga qaratilgan.