O‘ZBEK VA FRANSUZ ADABIYOTSHUNOSLIGIDA METAFORANING O‘RNI - Elmurodov, Shohrux Alijon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada o‘zbek va fransuz adabiyotshunosligida metaforaning o‘rni, o‘zbek va fransuz yozuvchilarining undan qay tarzda foydalanishi hamda muhabbat asarlarida yozuvchilar tamonidan metaforaning eng oliy namunalarini ishlatganligi haqida so‘z boradi.