FIZIKA FANINI O‘QITISHDA MASALALAR YECHISHNING O‘RNI - Kukonboyev, Baxodir Muqimovich; Raxmonova , Iqbolxon Mo‘minovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada fizikaning elektr bo‘limiga doir masalalar yechish namunalari keltirib o‘tilgan.