DAVLAT SHAKLLARI MAVZUSINI O‘QITISHNING NAZARIY VA AMALIY JIHATLARI - Xamrayeva, Dildora Atamuratovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada davlatlarning boshqaruv shakli, ma’muriy-hududiy tuzilish shakllari, hamda siyosiy hokimiyatni boshqarish jarayonida vujudga keladigan va rivojlanadigan asosiy qonuniyatlari, ularning mohiyati, funksiyalariyalarining o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan.