MILLIY QADRIYATLARNING INSON MA’NAVIYATIGA TA’SIRI - Ergasheva, Muxlisa Abdulla qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada qadriyat tushunchasi, uning mohiyati, inson ma’naviyatiga ta’siri, milliy qadriyatning insoniyat tarixiga bog‘liq holda ekanligi va inson ma’naviyati o‘sishiga bergan ta’siri haqida so‘z yuritiladi.