MAKTAB O‘QUVCHILARI ORASIDA INGLIZ TILI FANINING AXBOROT TEXNOLOGIYALARI BILAN UYG‘UNLIGI - Mansurov, O‘lmas Fazliddinovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqola ingliz tili fanining maktab o‘quvchilari orasida axborot texnologiyalar orqali o‘rgatish va keng targ‘ib qilish, chet tillarini chuqur o‘zlashtirishning innovatsion usullarini tatbiq etish kabi masalalari uchun tuzilgan.