БЮДЖЕТ-СОЛИҚ СИЁСАТИНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Тўраев, Шавкат Шухратович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси бюджет-солиқ сиёсатининг 2023 йилдаги асосий устувор йўналишлари таҳлили келтирилган бўлиб, унда жаҳон бозоридаги мураккаб иқтисодий жараёнлар, дунёда геосиёсий вазиятнинг таранглашуви ва уни Ўзбекистон иқтисодиётига таъсири, Ўзбекистон бюджет-солиқ сиёсатидаги ўзгаришлар, давлат бюджети даромадлари ва харажатлари таҳлил қилинган.