TIRIK DEVOR”LARNING O‘RNI, AHAMIYATI, ISTIQBOLLARI - Sulaymanova, Sitorabonu Faxritdin qizi; Dushaboyeva , Surayyo Oybek qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mamlakatimizda “yashil devor”, “biodevor” larni barpo etishning ilmiy asoslarini yaratishga ehtiyoj yuqoridir. Ularning iqtisodiy, ekologik, ijtimoiy, xo‘jalik, estetik va ma’naviy ahamiyati esa beqiyosdir.