O‘ZBEK VA QARAQALPOQ SHOIRI BERDAQNING HAYOTI, IJOD YO‘LI VA ADABIYOTDA TUTGAN O‘RNI - Raxmatullayeva, Oydin Ravshan qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada Berdaq ijodining o‘zbek va qoraqalpoq adabiyotida tutgan o‘rni haqida ma’lumotlar keltiriladi.Maqolada, Berdaq o‘z zamonining shoiri, xalqining tanilgan baxshichi va she’rlariga o‘zi kuy bastalab aytganligi haqida ma’lumotlar beramiz.