BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA KASBIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISH - Boboyeva , Muyassar Norboyevna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida kasbiy sifatlarni shakllantirish to‘g‘risidagi mulohazalar keltirib o‘tilgan va tegishli xulosalar chiqarilgan.