HARBIY XIZMATCHILAR FAOLIYATIDA PSIXOLOGIK TAYYORGARLIKNING AHAMIYATI - Djasanov, G‘ayrat Ibragimovich; Djasanova , Yeshoda Ma’rifovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada milliy gvardiya va harbiy xizmatchilarining psixologik tayyorgarligini takomillashtirishda psixologik barqarorlikni shakllantirishning bir qator omillari asosida olib borish, hamda ushbu omillarni egallash ko‘nikmalarini shartlari asoslab berilgan.