ZAMONAVIY MULTIMEDIYA DASTURLARINI O‘RNATISH VA STANDART DASTURLAR BILAN ISHLASH - Abdullayeva, Nodira Qamaraddin qizi; Esemuratova, Gulnaz Ken’esbay qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada multimediya fani, uning standart va zamonaviy dasturlari va ular bilan ishlash haqida; va multimediya fanida eng ko‘p qo‘llaniladigan MS Power Point dasturi; u bilan ishlash;va uning avzalliklari haqida so‘z yuritiladi.