ERGASH JUMANBULBUL O‘G‘LI DOSTONLARIDA BAHOLOVCHI DISKURS - Erkinova, Musharraf Abduhakim qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada diskurs turlaridan biri bo‘lgan baholovchi diskurs va uni shakllantiruvchi grammatik vositalardan biri bo‘lgan subyektiv baho formalari haqida nazariy ma’umotlar berilgan. Shuningdek, ushbu fikrlar isboti sifatida Ergash Jumanbulbul o‘g‘lining “Kuntug‘mish” dostonidan misollar keltirilgan.