ТАРБИЯ МЕТОДЛАРИ ВА УСУЛЛАРИ ҲАҚИДА ТУШУНЧА - Акрамова, Дилдора Эргашевна; Бобомуродова, Ойдина Бобомуродовна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Тарбия усуллари – педагогик расмийлашган ҳатти-ҳаракатлар бўлиб, улар ёрдамида ўқувчининг хулқ-атвори ва нуқтаи назарига унинг қарашлари, мотивлари ва феъл-атворини ўзгартирувчи ташқи истак пайдо бўладики, натижада инсоннинг заҳира имкониятлари фаоллашади ва у маълум бир тарзда ҳаракат қила бошлайди.