ЖАМОА – ТАРБИЯ ОБЪЕКТИ ВА СУБЪЕКТИ СИФАТИДА - Акрамова, Дилдора Эргашевна; Бозорбоева, Дилноза Алижон қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Жамоа – юқори даражада уюштирилган гуруҳ. Ўқувчилар жамоаси – юқори даражада уюшган бирлашма ҳисобланади. Жамоа ўзига хос белгиларга эга бўлади.