ТАРБИЯ ТИЗИМИ ВА УНИНГ ТАРКИБИЙ ҚИСМЛАРИ - Акрамова, Дилдора Эргашевна; Давронова, Жасмина Санжар қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Тарбияга тизимли ёндашиш унинг ўзига хос таркибий қисмлари, яъни тарбия турлари ва уларга мувофиқ тарзда шаклланадиган маданият турларидан ташкил топганлигини кўрсатади.