MAKTABGACHA TA’LIM YO‘NALISHI TALABALARIDA IJODIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Akramova , Dildora Ergashevna; Azimova , Xabibaxon Dilmurod qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim yo‘nalishi talabalarida ijodiy tafakkurni rivojlantirish metodikasi haqida fikr-mulohazlar bayon etilgan.