BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING KASBIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHDAGI OMILLAR - Akramova, Dildora Ergashevna; Ne’matova, Sevara Shuxrat qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqola bo‘lajak pedagoglarning mavjud kommunikatsion kompitensiyasi, tashabbuskorlik, o‘z g‘oyasini ilgari sura olish kabi qobiliyatlarining takomillashtirishda ulardagi kasbiy-muhim sifatlarni belgilovchi muhim omillardan samarali foydalanish orqali ta’lim tizimidagi ta’lim sifatini oshirishga yordam beradi.