“BOKSCHILAR TAYYORGARLIGINI IJTIMOIY PEDAGOGIK JIHATLARI” - Turdiqulov, Vohobjon Asadulla oʻgʻli (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada bokschilarni tayyorgarligini ijtimoiy pedagogik jihatlari, mamlakatimizda sodir bo‘layotgan ijtimoiy va iqtisodiy o‘zgarishlar, uzluksiz ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar yoritib berilgan. Shuningdek maqolada muallif tomonidan qator izlanishlar o‘z ifodasini topgan.