AL-XORAZMIYNING ILMIY MEROSIGA QIZIQISH - Jumaniyazov, Azamat Ilhomboy o‘gli (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Muhammad Muso al-Xorazmiyning faoliyati “Aljabr”, “Arifmetik risola” kabi asarlarining ilmiy ahamiyati yoritiladi. Shuningdek istiqlol yillarida qomusiy allomaning ilmiy merosini o‘rganishdagi salmoqli ishlar tizimi jahon ommasining e’tirofini qamrab oladi.