АТОПИК ДЕРМАТИТ ОҒИР ДАРДМИ? - Ишмухамедова, Ш.Б.; Акромов, А.Т. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада аллергик касалликлардан бири бўлган атопик дерматит касаллигининг замонавий диагностика усуллари ва янги инновацион усуллар билан даволаш тўғрисида маълумотлар келтирилган.