O‘TKIR HOSHIMOV VA “IKKI ESHIK ORASI” - Narzullayeva, Muxayyo Iftixor qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
O‘tkir Hoshimov hayoti va bosgan yo‘li, uning asarlaridagi mazmundorlik, “Ikki eshik orasi” qahramonlari ta’rifi, buyuk ijodkorga bo‘lgan e’tibor