EKOLOGIK MUAMMOLARNING SOHALARDA IXTISOSLASHUVI - Raxmatova, Sadoqat (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ilmiy maqolada ekologik muammolar butun dunyodagi global muammoga aylanib borayotgani va ana shu kabi muammolar soni ortayotganligi uchun eko muammolarni har birini ajratgan holda sohalarga ixtisoslashtirib, shu orqali muammoning dolzarbliligi, hozirgi kundagi ahamiyati, insoniyatga ko‘rsatayotgan ta’siri va bu borada qilinayotgan islohotlarning yutuq va kamchiliklari ko‘rsatib berilgan.