ИНФОКОММУНИКАЦИЯ ОБЪЕКТЛАРИ ЭНЕРГИЯ ТАЪМИНОТИ КОМПЬЮТЕР МОНИТОРИНГИНИНГ АППАРАТ-ДАСТУРИЙ ВОСИТАЛАРИ - Абдумаликов , Акмалжон Абдухолиқ ўғли; Ўринов, Дилмурод Абдиназар ўғли (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Инфокоммуникация объектлари энергия манбаларини узлуксиз масофадан туриб назорат қилиш, бошқариш учун мўлжалланган аппарат ва дастурий мажмуалар ишлаб чиқиш ва амалиётга кенг қўллаш муҳим аҳамиятга эга.Мақолада инфокоммуникация объектлари энергия таъминоти компьютер мониторингининг аппарат-дастурий воситалари қараб чиқилган.