TELEKOMMUNIKACIYA SISTEMALARI TÁREPINEN PAYDALANILǴAN ELEKTR ENERGIYASINIŃ ÓNIMDARLIǴI KÓRSETKISHLERI - Jumatov, Ruslan Maxmud ulı; Sapayev , Mamatkarim (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Telekommunikatsiya sistemalarınıń islew natiyjeliligi kóp tárepten elektr támiynatı sistemalarınıń natiyjeliligi menen de belgilenedi. Telekommunikatsiya úskeneleriniń energiya natiyjeliligin bahalaw mashqalası tuwıladı.