ZAMONAVIY TA’LIMIY KONSEPSIYALAR - Qobilova , Madina Sobir qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim konsepsiyalari, ta’limning dolzarb muammolari, ta’limning bugungi kundagi islohotlari haqida yozilgan.