“ILK QADAM” DAVLAT O‘QUV DASTURI ASOSIDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM JARAYONLARINI TASHKIL ETISH - Kayumova , N.M.; Turg‘unova, M.R. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada maktabgacha ta’limni sifat jihatdan takomillashtirishda “Ilk qadam”davlat o‘quv dasturi asosida faoliyatlarni,ta’lim jarayonlarini tashkil etish ifodalangan.