MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI VA OILANING HAMKORLIKDAGI ISH SHAKLLARI MAZMUNI HAMDA TAMOYILLARI - Maxmudova, D.M.; Sulaymonova, Ominova Doniyor qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqola maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim-tarbiya jarayoni qanchalik sifatli va yuqori darajali bo‘lsa, shuningdek, oila bilan hamkorlik shakllari tizimli amalga oshirilsa, farzandlarimiz ta’limning keyingi bosqichlarida ham qiynalmasdan bilimlarni o‘zlashtirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.