MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI KITOBXONLIKKA TAYYORLASHDA INNAVATSIYON KITOBLARNING AXAMIYATI - Maxmudova, D.M.; Musurmonova, Navruzoy G‘afur qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqola maktabgacha katta yoshdagi bolalarni kitobxonlikka tayyorlash usullari va vositalari yoritib berilgan. Bolalarni kitobga qiziqtirishda integratsiyalashtirilgan ta’limiy jarayonlar bayon etilgan.