TARBIYACHINING KREATIVLIK POTENSIALI OSHIRISH YO‘LLARI - Choriyeva, Durdona Anvarovna; Аhmedova Nilufar Baxtiyor qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida tarbiyachining kreativ potensiali bo‘yicha an’anaviy tafakkur yuritish va kasbiy faoliyatida kreativlik potensialiga ega bo‘lish chora-tadbirlari yoritilgan.