ОЛИЙ ТАЪЛИМДА ЭЛЕКТРОН ТАЪЛИМ РЕСУРСЛАРИНИНГ ЎРНИ - Юнусова, Дилфуза Исраиловна; Назаров , Илхомжон Усманалиевич (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мақолада олий таълимни модернизациялаштириш шароитида ўқув фанларининг электрон таълим ресурсларига қўйилган талаблар, талабаларни бундай ресурсларни яратишга ўргатиш муаммоси ёритилган.