“ROHATI DIL” DOSTONIDAGI OBRAZLAR TIZIMI - Eshkuziyeva, Hilola G‘ulom qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada XVIII asrda yashab, ijod etgan Xo‘janazar Huvaydoning “Rohati dil” dostonida keltirilgan obrazlarning doston mazmun-mohiyatini ochib berishdagi roli to‘g‘risida so‘z boradi.