BUGUNGI KUNDA QISHLOQ JOYLARIDA YOSHLAR BANDLIGINI TAʼMINLASHNING ASOSIY YOʻNALISHLARI - Jabborov, Zokirjon Abdug‘appor o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada bugungi kunda qishloq joylarida yoshlar bandligini taʼminlashning asosiy yoʻnalishlari hamda yoshlarni ish bilan bandligini ta’minlash haqida ma’lumotlar berilgan.