GULXANIYNING “ZARBULMASAL”ASARI G‘OYAVIY MUNDARIJASI - Qurbonova, Sarvinoz Gulboyevna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada Gulxaniyning “Zarbulmasal”asaridagi obrazlar vositasida yoritilgan asosiy g‘oyaviy mazmun to‘g‘risida so‘z boradi.