UYQUSIZLIK –KELIB CHIQISHI, SABABLARI VA UNGA YECHIM - Normatov, Adhamjon Dilshod o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada uyqusizlikning kelib chiqishi, qo‘shimcha keng tarqalgan sabablari, inson salomatligiga salbiy ta’siri va uni bartaraf etish haqida mulohaza va yechimlar