TEXNIKA FANLARINI O‘QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH - Xolmonov , Shodiyor; Abdullayev, Abdubakir (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada texnika fanlarini o‘qitishda zamonaviy raqamli innovatsion interaktiv “Multisim” dasturidan foydalanib ta’limni tashkil etish usuli bayon etilgan. Ilmiy tadqiqot ishlariga talabalarni qiziqtirish bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.