BINOLARDAGI ISSIQLIK TIZIMLARIDAGI MUAMMOLAR VA ULARGA YECHIM TOPISH USULLARI - Luqmonjonov, Asadbek Bahodirjon o‘g‘li; Olimjonov, Asrorbek Oybek o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
O‘zbekiston hududida yildan-yilga binolar va uy joy xo‘jaliklari ko‘payib bormoqda. Albatta, bino barpo etilgandan so‘ng, binoning ichki qismi jihozlanadi, xususan isitish tizimlari bilan ham. Ushbu maqolada bino va uy-joy xo‘jaligidagi isitish tizimlarni to‘g‘ri tashkil etish masalalari o‘rganilib chiqilgan. Shuningdek, isitish tizimlarining funksiyalari, afzalliklari va kamchiliklari ko‘rib chiqilgan.